Stap slim over. Deze tools helpen jou bij het maken van de duurzaamste en voordeligste keuze voor jouw bedrijf.

Welke e-bestelbus past bij jou.png

Welke e-bestelbus past bij jou?

Wil je weten welke elektrische bestelauto het beste past bij jouw bedrijf? Vul dan de tool 'Welke e-bestelbus' in. Hiermee krijg je inzicht in het huidige aanbod e-bestelbussen en de bijbehorende maandlasten. Zo krijg jij als ondernemer een helder overzicht van alle kosten en baten van overstappen op een e-bestelauto.

Naar de tool
Kan jouw klus met een e-bus.png

Kan jouw klus met een e-bus?

Twijfel je of de aanschaf van een e-bus een slimme keuze is voor jouw bedrijf? Doe dan de keuzehulp van Rabo Electric en ontdek in 5 minuten welke bus het beste aansluit bij jouw situatie.

Naar de tool
Elektrische-bestelbusjes.jpg

Overzicht beschikbare modellen elektrische bestelbussen

Welke volledig elektrische bestelbussen zijn er op dit moment in Nederland te koop? De ANWB heeft het voor je op een rij gezet, gesorteerd in drie formaten: compacte bestelauto's, middelgrote bussen en grote bestelbussen. Bekijk het Overzicht beschikbare modellen elektrische bestelbussen.

Naar de tool
Wat betekent e-rijden voor je bedrijf.png

Wat betekent e-rijden voor je bedrijf?

Overstappen op elektrisch rijden is meer dan gebruikmaken van een laadpaal. Met deze webtool bereken je wat elektrisch rijden betekent voor je bedrijf, zowel financieel als organisatorisch. Hoeveel geld ben je kwijt per laadbeurt? En wat voor accu heb je nodig? Je weet het dankzij deze handige tool.

Naar de tool
Wat zijn de totale kosten van een e-vrachtwagen.jpg

Wat zijn de totale kosten van een e-vrachtwagen?

Stel, je gaat over op een volledig elektrische vrachtwagen. Wat kost zo'n wagen dan? Met deze tool bereken je de TCO van een e-vrachtwagen, oftewel de Total Cost of Ownership. Je berekent de aanschafprijs, maar ook subsidies, afschrijving, onderhoud, enzovoort. Zo kun je een goede afweging maken!

Naar de tool